fbpx

Salonregels

Indien u een afspraak maakt voor een behandeling in ons salon gaat u automatisch akkoord met onderstaande voorwaarden!

  • U kunt online een afspraak maken tot 24h voor de behandeling, indien u op dit moment de afspraak inboekt kan deze niet meer geannuleerd worden.
  • Maakt u telefonisch of ter plaatse een afspraak bij ons dan gaat u tevens akkoord met deze voorwaarden.
  • Met oog op de hygiëne vragen wij u om niet te eten tijdens de behandeling.
  • Respecteer uw afspraak en kom op tijd! Vanaf 15 minuten te laat vervalt uw afspraak en dient deze 100% vergoed te worden.
  • Indien u te laat aankomt wordt eerst samen besproken of er nog voldoende tijd over is om uw gekozen behandeling te laten doorgaan, kan dit niet dan dient u de gekozen behandeling 100% te vergoeden of kunt u kiezen voor een andere behandeling die nog kan plaatsvinden in de overige tijd die voor u werd ingepland.
  • Indien u uw afspraak minder dan 24h op voorhand annuleert of niet komt opdagen zonder enige vorm van verwittiging wordt de behandeling 100% aangerekend.
  • Kinderen zijn steeds welkom bij ons in het salon indien dit bij uw gekozen behandeling past. Wel graag even op voorhand verwittigen zodat wij wat speelgoed kunnen voorzien die niet standaard in de behandelruimte aanwezig is.
  • U kunt steeds cash betalen (zoveel mogelijk gepast), ook is er de mogelijkheid om via uw bankapp of payconicapp bij ons ter plaatse te betalen. Er is dus geen mogelijkheid om met de bankkaart zelf te betalen. Er wordt niet per overschrijving betaald, hetzij u dit onmiddelijk ter plaatse kunt aantonen of u voor uw afspraak reeds een betaalbewijs kunt voorleggen.
Uiteraard ben ik ook menselijk en kijk ik steeds naar de omstandigheden waarin mijn klanten zich bevinden.

Natuurlijk komt respect van 2 kanten, ook ikzelf of iemand uit mijn directe omgeving kan iets voorhebben waardoor ik last minute moet annuleren, dan zorg ik er steeds voor dat u afspraak snel verplaatst kan worden, indien nodig ook buiten de openingsuren.
 
Indien u deze voorwaarden niet naleeft wordt u onherroepelijk geannuleerd voor elke volgende afspraak.
 
Bedankt voor uw begrip!